Texen ft. Jesus 93' ( our super sweet sixteen )

Teksen partinin fiziki kısmından bahsetti ayrıntılarla. Ben kimyevi kısmını anlatayım mı? Anlatayım hadi.

Bugünün bizim için özelliği değer verip davet ettiklerimizin davet etmediklerimiz gibi olup olmadıklarını öğrenmekti. Bi bakıma Teksen'in de ağzından konuşuyor olabilirim ama onunda hissettikleri aşağı yukarı bu ölçüdedir. Gelen arkadaşların hepsine çok çok teşekkür ediyorum ben. Gelemeyen ve açık sebepleri olan (bahane değil,sebep)arkadaşlarımıza da teşekkür ederiz en azından nedenleri belliydi.

Çok güzel bi gün oldu diyebilirim sabah kalkıp otobüse binmesinden pastayı almasına mekana gitmesine kadar hepsi gayet güzeldi. Yapmak isteyip de yapamadığım konuşmayı aktarayım şimdi size. O an ordaymışcasına dinleyin.

"Bugün aramızda bulunduğunuz için bizler için değerli insanlar olduğunuzu tahmin etmişsinizdir. Hepinize öncelikle teşekkürler geldiğiniz ve önemsediğiniz için. Burada bulunan arkadaşlar bu güzel günde yanımızdaysa eminim en kötü günlerimizdede yanımızda olacaktır. Bugün içimi burkan tek şey hep böyle bi organizasyonda yanımda olsun istediğim Sencer kardeşimin olmayışıdır. O da yukarıdan bizi izliyordur eminim. Son olarak bu güzel organizasyon konusunda ortak olduğum Teksen'e ve bana yaşama şevki veren Sevde'ye ve buraya geldiğiniz için hepinize tekrar tekrar teşekkürler."

:).

Hepinize çok teşekkürler iyi ki varsınız.

0 yorum: