Keşke Şimdi

Keşke şimdi ölsem dedi içinden.
Keşke şimdi ölsem.
Geçmek bilmeyen hastalığından,bir türlü mutlu edemediği sevgilisinden,çok kötü olan notlarından ve bu dünyadan kurtulsam dedi.
Bir kaç saniye sonra soğuk bir his yayıldı vücudunda.
Ölmüştü.
Uyandığında tanrı olduğunu zannettiği bir adam gümüş çerçeveli bir aynaya bakıyordu.
Heryer bembeyaz bir çöl gibi uçsuz bucaksızdı. Üstünde ölmeden önceki kıyafetleri vardı. Tanrı olduğunu sandığı adamsa beyaz bi entari giymişti.
Adam ona dönüp gel yanıma dedi.
Aynaya baktığında pencerenin pervazında oturan kendisini gördü.Ölmeyi hayal ediyordu o sırada. Bi kaç saniye sonra elinde kağıtlarla kız arkadaşı geldi. Doktor raporunu gösterdi önce. İlaçlarını düzenli kullanırsa iyileşecekti!!
O da ne diğer kağıt!!
Notları beklediğinden iyiydi.!
Bu ikisinden güzel bi haber olamazdı heralde.
Ama vardı... Kız arkadaşı boynuna atladı ve herşeyin daha güzel olacağını artık kavga etmeyeceklerini söyledi.
Ağlamaya başladı.
Tanrı sandığı adam onu uzaktan seyrediyordu.
-Neden?
-Bu ayna benim yarattığım bir oyuncak...tıpkı senin gibi.

2 yorum:

Oğuzhan dedi ki...

"Ve oyuncaklar geleceğini bilemez. Evet, benim egoist olduğumu düşünebilirsin. Tıpkı diğerlerinin beni başka bir şey zannettiği gibi bunu düşünme hakkına sahipsin. Gün gelecek tüm oyuncaklar bir kutuda toplanacak. Kimisi yanacak, kimisi başka bir dünyaya doğru yol alacak. Ama şu doğrudur ki, evet, bende kusurluyum. Tıpkı sizin kusurlu olduğunuz gibi." şeklinde devam edebilirdin:D

Oğuzhan dedi ki...

Beğendim bunu bu arada. Söylemeden geçmeyeyim. Sonra "eksimleri arayıp durma dallama, düzerim seni" triplerine giriyorsun.