i remember the every minute we shared.


Yalnızlık.
Bugün gittin.
Evet. Hemde tüm planlarımızın içine ederek.
Ama senin suçun yoktu ki...

Boş. Boş hissediyorum. Ciddiyetin farkında değilmiş gibi.
Sakinim fakat içimden neler geçiyor...

pff..

Düz


Ne yapayım... Ben o kadar " yetenekli " değilim.

Sikeyim hepinizi.

" Bir olalım tek beden... İçim içinize aksın..."

oldu mu mınaki...

Vedat Okyar İçin.


Tarifsiz acılar içindeyiz. Söylenecek söz yok gerçekten. En sevdiğim spor yazarı hoşçakal "Güzel Adam".

".... Eşime dedim ki, ‘‘Sakın bana bir şey taşıtma. Biber getir falan yapma. Ben hiçbir akrabamla görüşmem. Senin de akrabaların benim evime gelmesin. Ben akrabaları sevmem, çünkü ben seçmedim. Ben seçtiğim insanla birlikte olurum’’. Bir gün eve geldim, baldız var, bacanak var. ‘‘Bunlar ne’’ dedim, ‘‘Eee, geldiler ne yapayım’’ dedi. ‘‘Eyvah, salatanın limonu yok, alır mısın’’ dedi. Ben de ‘‘Alırım’’ dedim. Evden çıktım, devre arasıydı. 15 gün Yalova'da termalde kaldım. Eve 15 gün sonra limonla döndüm. 38 senedir bak bir daha da başıma gelmedi. Benim bir oğlum var. Eğitimini bitirdi. Bana arkadaşlarım soruyordu, oğlun kaçta diye. Ben hayatımda sormadım ki. Okuyor işte. Böyle de yaşayan bir adamım. "

Fuat Yaman hakkında


Çiçeği burnunda teknik direktörümüz Fuat Yaman hakkında birşeyler söyleme gereği duydum. Beşiktaş'ın Özkaynak düzenlemesinin ilk meyvelerinden olan teknik adamımız geçmişine bakıldığında ve Beşiktaş'ta yetiştiği göz önünde bulundurulduğunda hepimize "Futboldan anlayan bir adam geldi!" mesajı verdi. Ki yapılan transferler vesaire de bunu gösteriyor.

Neyse şimdi Fuat Hocanın teknik adamlığını konuşmayacağım. Dikkatimi çeken birşeyi aktaracağım. Yav Fuat Hoca sen rakı balıkçı mısın ? Gurme misin ? Yav masada oturuldu mu çok güzel muhabbeti olan rakıyı içtikçe kızaran amcalardan mısın? İzmirliymişsinde. Fuat hocam siz nesiniz? Kordon'da sizi rakı balık yaparken yakalamak , rakımı kapıp masanıza oturmak istiyorum sayın Fuat Yaman. Öyle böyle diilsiniz. On numara adamsınız.

Revıleyjın jın jın!!


Ah yeah.

En son çektiğim Update'den sonra versiyon yükseltip tam anlamıyla bir devrime gidiyorum blogumda. Bugünden itibaren aktifleşiyor +'ları arttırıyoruz. Türlü konularda daha fazla şey yazıcam. Bu kadar nadas yeter. Tam anlamıyla tekrar bloglucam heryeri.

Apdeyd.

Yaz tatilimi sürdürürken blogum ile pek ilgilenemedim. Yazma konusunda kendimi nadasa bıraktım diyebiliriz. Havaların şu sıcağında beynimde sulandığı için yazı yazmak pek aklıma gelmiyor.

Şu aralar aklıma takılan en büyük problem Texen Cambassoğluna ulaşamamak.

Zira Kavgam adlı külliyatın kılına zarar gelmesi beni benden alacaktır.

O yüzden şimdilik ilerisi için söz vermemekle beraber eylül ayına kadar "AKTİF" bir blog beklemeyin..

Bi nevi diskoya gittim dönücem..

sex bown sex bown...